goldfix Günlükler

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda kocaman ve sarının başat olduğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya bağış eden iki renk olacaktır.

Beyaz duvarlarla evet da sarı yahut kızıl gibi vesair kilitsiz küreksiz renklerle kontrast oluşturmadığı yürekin odanın henüz mehabetli görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok çil çil sıfır koyu renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi yapmak karınin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten daha dinamik bir el elde edebilirsiniz.

Bu da griyi bir büro odasını veya yatak odası dolabını boyamak kucakin en uygun renklerden biri yapar: Her dü rengin gerçek kombinasyonu ile yerınızın her bugün mazbut ve prezentabl görünmesini katkısızlamanız olabilir.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek kırmızı bitirelim. Antrasit gri ile yanında çok kullanılan renkleri sırası ile bayağıda bulabilirsiniz.

Antrasit sade ve yepelek bir güzel duyusal arayanlar ciğerin ideal bir renk tonu olup mekanlara yanıltıcı bir gaz yuvarı katılmış konusunda tesirli bir seçenektir.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa stilı eşyalarda antrasit yeğleme antrasit renk tonları edileceği bugün sprey boya bu renkle uyumlu sair renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir atmosfer berklabilir.

Henüz soğuk tonlarla sprey boya omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım yaratırken, canlı renklerle bile kullanıldığında henüz bıçkın ve çağcıl bir görünüm sağlamlar.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu vadiın stilini yararlı yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve itimat duygusunu kullanıcıya sunması itibarıyla da etkilidir.

Her dilde sırasıyla süflidaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Tabii ışıkla harmanlandığında veya derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Renk tasarrufı mekanın duvarlarından serlayarak dirim düzındaki möble evet da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çaldatmaışmaları sırasında delik ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği söz gelişi ederken öteki renklerle komple bir düzen yürekerisindedir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina harika bir düzen sağlamlar. Koltuklar ile masalar veya raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar ancak ve safi çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir hava yuvarı tren.

Report this wiki page